Sprovođenje

Ministarstvo za zaštitu životne sredine, očuvanje prirode i nuklearne bezbednosti Nemačke

Ministarstvo za zaštitu životne sredine, očuvanje prirode i nuklearne bezbednosti je odgovorno za širok spektar vladinih politika koje se ulgedaju u imenu samog Ministarstva. Min istarstvo postoji preko 30 godina kako bi zaštitilo javnost od ekoloških toksina I zračenja I kako bi uspostavilo pametnu I efikasanu upotrebu sirovina, da unapredi klimatske akcije I da promoviše upotrebu prirodnih resursa koje čuvaju biodiverzitet I prirodno stanište. 

Agencija za zaštitu životne sredine Austrije

Kao najbitnija austrijska ekološka organizacija eksperata I jedna od vodećih evropskih ekoloških konsultantskih kuća, Agencija za zaštitu životne sredine Austrije se zalaže za promenu ekonomijue I društva kako bi se osigurao održiv zivot. Njihovi stručnjaci proužaju osnove za donošenje odluka na lokalnom, regionalnom I međunarodnom nivou. Posvećeni su transparentnosti i neprostrasnosti u svom radu I uključeni su u dijalog sa političarima, administracijom, poslovnim svetom, naukom I društvenim organizacijama. 

Deltares, Holandija

Deltares je nezavisni institut za primenjeno istraživanje u oblasti vode I prvog sloja zemlje. Oni širom sveta rade pametnim rešenjima, inovacijama I aplikacijama za ljude, životnu sredinu I društvo. Njihov fokus su delte, prioblani regioni I rečni tokovi. Upravljanje ovim gusto naseljenim i ranjivim regijama je kompleksno, pa zato sarađuju sa vladama, poslovnim svetom I ostalim instraživačkim centrima I univerzitetima.  

Konsultanti

Štefan fon Kajc

Ključni ekspert na projektu